Osteopaten

A.R. Volkers Osteopaat D.O.

Mijn naam is Arjen Volkers. In 2003 startte ik aan het College Sutherland te Amsterdam de opleiding osteopathie. Vanaf het begin van mijn studie ben ik geboeid door het vak en sindsdien is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid. Ik raak telkens weer gefascineerd door de wijze waarop een lichaam tot zelfgenezing kan komen wanneer het een juiste aanzet heeft kunnen krijgen. Voor mij persoonlijk is de osteopathie een passend vak waarmee ik ondersteuning kan bieden aan de zelfregulatie van de gezondheid bij mensen. Ik vind het prettig mensen te kunnen helpen zich comfortabel (zonder pijn) en evenwichtig in hun lijf te voelen. Naast mijn werk in de praktijk ben ik werkzaam als docent praktijk visceraal bij het College Sutherland te Amsterdam.

M.Vogel Osteopaat D.O.

Mijn naam is Mascha Vogel. Net als Arjen heb ik de opleiding aan College Sutherland te Amsterdam gevolgd. De uitdaging van het vak om te zoeken naar de oorzaak van een klacht blijft boeiend. Deze kan lokaal zijn of zich elders in het lichaam presenteren. Het lichaam met een specifieke klacht heeft een eigen geschiedenis en een eigen opbouw. Dit maakt dat een klacht uniek is en voor ieder individu weer anders. De afgelopen drie jaar heb ik de postgraduele opleiding kinderosteopathie Panta Rhei gevolgd. Het behandelen van baby’s en kinderen vraagt een andere aandacht en interactie. Als een kind fysiek blokkeert, kan dit naast lichamelijke gevolgen ook invloed hebben op het psycho- sociaal- emotioneel functioneren en daarmee dus op de algehele ontwikkeling. Ik ervaar het als zeer waardevol om een kind te kunnen ondersteunen bij het vinden van een comfortabeler evenwicht. Deze kleine mensen kunnen hierdoor  letterlijk en vaak ook figuurlijk beter in hun vel gaan zitten.

Registratie

Zowel Mascha Vogel als Arjen Volkers zijn  geregistreerd lid van het Nederlands register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).