top of page
Wie zijn wij?

Praktijk osteopathie Culemborg is sinds 2011 een samenwerking tussen Arjen Volkers en Mascha Vogel . Beiden hebben een fysiotherapeutische achtergrond en zijn in 2003 gestart met de osteopathie opleiding in Amsterdam. Onze praktijk is gevestigd in het centrum voor integrale geneeswijze Mesos te Culemborg. Hier werken we samen met collega en mesoloog Edu Plijnaer. 

Volkers osteopaat anamnese.jpg

Arjen Volkers

Osteopaat D.O.

Mijn naam is Arjen Volkers. Vanaf het begin van mijn studie ben ik geboeid door het vak en sindsdien is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid. Ik raak telkens weer gefascineerd door de wijze waarop een lichaam tot zelfgenezing kan komen wanneer het een juiste aanzet heeft kunnen krijgen. Voor mij persoonlijk is de osteopathie een passend vak waarmee ik ondersteuning kan bieden aan de zelfregulatie van de gezondheid bij mensen. Ik vind het prettig mensen te kunnen helpen zich comfortabel (zonder pijn) en evenwichtig in hun lijf te voelen.

Vogel Massage abdomen.jpg

Mascha Vogel

Osteopaat D.O.

Mijn naam is Mascha Vogel. De uitdaging van het vak om te zoeken naar de oorzaak van een klacht blijft altijd boeiend. Deze kan lokaal zijn of zich elders in het lichaam presenteren. Het lichaam met een specifieke klacht heeft een eigen geschiedenis en een eigen opbouw. Dit maakt dat een klacht uniek is en voor ieder individu weer anders. Daardoor is ieder consult, iedere behandeling ook uniek en op maat. Het lichaam ondersteunen bij het (her)vinden van vitaliteit en gezondheid (en dus afname van klachten en ongemak) geeft mij heel veel voldoening in mijn werk. Naast volwassen behandel ik ook heel graag baby’s en kinderen. 

Registratie

Mascha Vogel als Arjen Volkers zijn  geregistreerd lid van het Nederlands register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Mesos

Mesos is een centrum voor integrale geneeswijze. Hier is een samenwerking tussen de discipilines mesologie en osteopathie. In ons centrum is er aandacht voor de fysiologie en de anatomie. De gezondheid en zorgvuldigheid voor onze bezoekers staat centraal. 

Mesos
bottom of page